Νέα βίντεο ντοκουμέντα φέρνει στο φως το newsit.gr για τον άνδρας ο οποίος στοχεύει σε ανήλικα κορίτσια και τα παρενοχλεί στο Μαρούσι και παραμένει ασύλληπτος.
Όπως φαίνεται στα καρέ, ο άνδρας φορά μαύρη καμπαρντίνα και περπατά με γοργό βήμα σε πεζόδρομο στο Μαρούσι – στην περιοχή όπου επικρατεί έντονος προβληματισμός και ανησυχία μετά από πολλαπλές αναφορές για την παρενόχληση κοριτσιών.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό του άνδρα ο οποίος ακολουθεί μια συγκεκριμένη τακτική: πλησιάζει νεαρά κορίτσια, συχνά ξεκινώντας συζητήσεις για την ηλικία τους και επιδιώκοντας να αποκτήσει τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας, όπως τον αριθμό τηλεφώνου τους
Τη σοκαριστική υπόθεση γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον τέσσερις καταγγελίες από ανήλικα κορίτσια τα οποία έχει παρανοχλήσει ο 40χρονος.
«Είναι ένας περίεργος τύπους ο οποίος πάει στο κέντρο του Αμαρουσίου και παρενοχλεί κορίτσια 15-17 ετών. Τους μιλάει και τους λέει να βγουν. Η αστυνομία προσπαθεί βάσει των στοιχείων που υπάρχουν, να τον συλλάβει», ανέφερε χθες στο Mega, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν.Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης..
«Είναι πλημμεληματικές οι πράξεις για οποιονδήποτε παρενοχλεί με όποιον τρόπο. θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα και από την 1η Μαΐου μπορεί να εκτίσουν και ποινές φυλάκισης», σημείωσε ο ποινικολόγος Βασίλης Χειρδάρης μιλώντας στο Live News.
To άρθρο Μαρούσι: Νέα βίντεο ντοκουμέντο με τον άνδρα με τη μαύρη καμπαρντίνα που παρενοχλεί ανήλικες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Ελλάδα – NewsIT Read More