29 Μαΐου 2023

Φαντασία, δημιουργικότητα και μεράκι «γέμισε» το πρωί του Σαββάτου η πλατεία Πάρκου στη Λαμία στο 1ο Πασχαλινό «Παζάρι» του Δήμου Λαμιέων για μαθητές – γονείς – εκπαιδευτικούς των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Λαμιέων.

Χειροποίητες κατασκευές, σπιτικά εδέσματα και με σύνθημα «Δημιουργώ με αγάπη…προσφέρω από καρδιάς», οι εκπαιδευτικές κοινότητες που  ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στην πασχαλινή δράση του Δήμου, έστειλαν ένα χαρμόσυνο μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος χαιρέτισε με την παρουσία του το Πασχαλινό «Παζάρι» μαθητών – γονέων – εκπαιδευτικών, εξαίροντας την μεγάλη συμμετοχή των σχολείων που διαχρονικά αποτελούν πηγή έμπνευσης, πρωτοτυπίας, δύναμης και αστείρευτης διάθεσης για ζωή. Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο Πασχαλινό «Παζάρι» βρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Γιώργος Κυροδήμος, ο αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος, Δημήτρης Τζούφλας, Δημήτρης Ρίζος, Κώστας Μουστάκας, Κώστας Αναστασίου και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τον Πολιτισμό Ευμορφία Ρουποτιά-Σκαμαγκούλη.

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Λαμιέων δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ να δώσουμε συγχαρητήρια στις σχολικές κοινότητες οι οποίες ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Δήμου μας, να προχωρήσουν στις δικές τους δημιουργίες και κυρίως να ευχαριστήσουμε τα παιδιά των Σχολείων που ένωσαν τις δυνάμεις τους, προχώρησαν στις δικές τους δημιουργίες τις οποίες εξέθεσαν και έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα. Μας δίνουν την αγάπη τους και εισπράττουν την δική μας αγάπη και όλης της κοινωνίας. Οφείλω επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς οι οποίοι ενώθηκαν όλοι μαζί, μετά την πανδημία, ανταποκρινόμενοι σε αυτή τη δράση. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έδειξαν τη συνεργατικότητα που είναι η βάση για το αύριο της πόλης. Κυρίως τόνισαν το πνεύμα των ημερών που είναι πνεύμα αγάπης και ενότητας. Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *