ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στόχος η αυτοδυναμία, ο ΣΥΡΙΖΑ θα οξύνει την αντιπαράθεση

Στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, που αναδείχθηκε από το 14ο Συνέδριο, της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε κομματική εγρήγορση και ανάδειξη του κυβερνητικού έργου, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Σίγουρος πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα οξύνει τους τόνους και ως αντιπολίτευση θα παίξει το τελευταίο της χαρτί διαστρεβλώνοντας τα πάντα και πολώνοντας το κλίμα», εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά στη φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ειπώθηκε κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, ο Αλέξης Τσίπρας είπε σε μια γυναίκα: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε» με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει: «Πράγματι κ. Τσίπρα έκλαιγαν το 2015 οι συνταξιούχοι έξω από τα ΑΤΜ και ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα που σε κάθε ευκαιρία μας θυμίζει ότι ήταν η χειρότερη κυβέρνηση». Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε κομματική εγρήγορση και τόνισε ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρότεινε τον Παύλο Μαρινάκη για την θέση του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και έθεσε ως βασικούς στόχους για το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές την έξοδο της χώρας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.

Είπε ακόμα ότι με την κύρωση αύριο της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ από την Βουλή θα έχουν όλοι την δυνατότητα να τοποθετηθούν για το πως αντιλαμβάνονται τις συμμαχίες της χώρας.

Τέλος, τόνισε ότι η θέση της Ελλάδας ενισχύθηκε τα τελευταία τρία χρόνια και αυτό το μήνυμα είπε ότι θα μεταφέρει στην επίσημη επίσκεψη του στην Ουάσιγκτον.

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πηγή newsbomb.gr 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top