7 Ιουνίου 2023

Χρειάζεστε ένα ασφαλές σημείο για την αποθήκευση των δεδομένων της επιχείρησής σου; Το NextCloud Hosting είναι η απάντηση. Αποθήκευση των δεδομένων σου σε έναν ασφαλή χώρο με remote πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσε.

Το NextCloud είναι μία πλατφόρμα SaaS, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να την χρησιμοποιήσει ως backup server, για την αποθήκευση και διαμοιρασμό των δεδομένων του. Η χρήση της πλατφόρμας είναι πολύ εύκολη στη χρήση και την διαχείρησή της, μέσω του πολύ εύχρηστου πίνακα ελέγχου της NextCloud.

Είναι ιδανικό για digital agencies, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιώτες, content creators αλλά και οποιονδήποτε θέλει να έχει πρόσβαση στα αρχεία του από οποιδήποτε σημείο (υπολογιστή, tablet, smartphone).

Ουσιαστικά το NextCloud, είναι μία εφαρμογή διαμοιρασμού, επικοινωνίας και αποθήκευσης των αρχείων σας. Με το NextCloud Hosting της 19CLOUDS, μπορείς να μοιράζεσαι αρχεία με τους συνεργάτες/υπαλλήλους/πελάτες, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους χωρίς ενδιάμεσους τρίτους παρόχους, ταυτόχρονα σου παρέχει και μία λύση backup.

Μέσω της εφαρμογής μπορείς να δημιουργήσεις χρήστες (πελάτες, συνεργάτες ή υπαλλήλους της επιχείρησής σου) δίνοντάς τους πρόσβαση στα αρχεία που εσύ θέλεις, επιτρέποντας έτσι τον διαμοιρασμό τους.

H Υπηρεσία NextCloud Hosting Της 19CLOUDS

Η υπηρεσία NextCloud Hosting που σας παρέχει η 19CLOUDS, αφορά εναν VPS (Virtual Private Server) που χτίζουμε αποκλειστικά για την επιχείρησή σας, με πρόσβαση μέσω του δικτύου μας 19Clouds.NET.

Η παραμετροποίηση και εγκατάσταση της εφαρμογής NextCloud γίνεται από τους τεχνικούς μας και, σε δύο ημέρες σας παρέχουμε τους κωδικούς πρόσβασης στον server σας. Το management της υπηρεσίας γίνεται αποκλειστικά από την 19CLOUDS που αφορά κυρίως αναβαθμίσεις και monitoring της υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 22310 22277 ή στο [email protected]

19CLOUDS
Υπηρεσίες Διαδικτύου
Όθωνος 1, Λαμία
Τηλ.: 2231022277
Web: https://19clouds.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *