City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ με τον Πάρη όσο η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές στη Μύκονο
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ με τον Πάρη όσο η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές στη Μύκονο
LIFE & STYLE

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ με τον Πάρη όσο η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές στη Μύκονο

Newsroom
Newsroom 8 Ιουνίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/06/08 at 9:16 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Με τον μονάκριβο γιο του Πάρη, περνάει τον τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο η πρώην σύντροφός του και μητέρα του μικρούλη, Ιωάννα Τούνη βρίσκεται με την παρέα της στη Μύκονο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με κάποιους φίλους του βρέθηκαν σε μυστική παραθαλάσσια τοποθεσία με τροχόσπιτα και είχε τη δυνατότητα τόσο εκείνος όσο και ο γιος του να έρθουν κοντά στη φύση, ενώ η Ιωάννα Τούνη στο νησί «των ανέμων» απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου ένα ελληνικό γλέντι. 

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο θέλησε να μοιραστεί δημοσίως ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο του, το οποίο συνόδεψε με ένα μήνυμα λατρείας για τον 2 ετών Πάρη.

- Advertisement -
Ad image

«Full in love. Χαίρομαι που λάμπουν τα μάτια του όταν κάνουμε κάμπινγκ», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αποκαλύπτοντας ότι στο αγοράκι αρέσει πολύ να περνά χρόνο με τον πατέρα του κοντά στη φύση.

«Αυτή η χρονιά είχε διάφορες αλλαγές. Στην αρχή έμοιαζαν όλα περίεργα και όλα θέλουν τον χρόνο τους και τον δρόμο τους. Από τον Δεκέμβρη έχω λάβει πολλά “χτυπήματα” αλλά αντέχω! Έχασα τον σκύλο μου, αλλαγές στη δουλειά και προσαρμογή», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».


https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2025/06/alexandrou.mp4

«Με μεγάλη βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι ο Πάρης είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Θα προσπαθήσω να προστατεύσω όσο μπορώ στο κομμάτι των σχολίων στα social media», είχε αναφέρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην ίδια συνέντευξη.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Τούνη και οι φίλοι της το μεσημέρι του Σαββάτου πήγαν σε κοσμοπολίτικη παραλία της Μυκόνου για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

To άρθρο Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για κάμπινγκ με τον Πάρη όσο η Ιωάννα Τούνη κάνει διακοπές στη Μύκονο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 8 Ιουνίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Νατάσσα Μποφίλιου για Γλυκερία: «Ως τραγουδίστρια διαφωνώ απόλυτα με τη στάση και τη θέση της για το Ισραήλ»

8 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε βίντεο στο TikTok με τη σημαία της Παλαιστίνης στα νύχια της

8 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται τον Μπρούνο Τσερέλα – Βίντεο με το μονόπετρο που της χάρισε

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Υρώ Μανέ: «Ο κόσμος κατάλαβε ότι η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν ένα καθαρό πλάσμα σ’ αυτόν τον χώρο»

7 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?