2 Ιουνίου 2023

Για την έναρξη της λειτουργίας Πνευμονολογικού Post Covid στο Κέντρο Υγείας Λαμίας, αναφέρεται ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας

Ο Ιατρικός Σύλλογος εκφράζει την ικανοποίηση του που πλέον στο Κέντρο Υγείας Λαμίας λειτουργεί πνευμονολογικό – post covid ιατρείο.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΥ POST COVID ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥ ΛΑΜΙΑΣ 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας εκφράζει την ικανοποίησή του και χαιρετίζει με ενθουσιασμό την έναρξη λειτουργίας του πνευμονολογικού – post covid ιατρείου στο Κέντρο Υγείας Λαμίας με υπεύθυνο τον ιατρό – πνευμονολόγο Κο Δ. Τζήμα μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Θεωρούμε πως τούτο θα συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη και αρτιότερη παρακολούθηση ενός σημαντικού αριθμού συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν ακόμη επιπλοκές της νόσου , ως το μόνο post covid ιατρείο που λειτουργεί σε δημόσια δομή στη Φθιώτιδα.

Πρωτίστως όμως εκφράζουμε τη χαρά να έχουμε και πάλι μαζί μας ως ενεργό μέλος στο πεδίο της δράσης , τον συνάδελφο Κο Δημήτρη Τζήμα,
ο οποίος έχοντας προσφέρει με αυτοθυσία τις υπηρεσίες του στο Γ.Ν.Λαμίας, σε ένα δύσκολο περιβάλλον και σε μίαδύσκολη περίοδο κινδύνευσε με απόλυση, ως ανταπόδοση της προσφοράς του!

Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Οφείλουμετέλος δημόσια να συγχαρούμε τόσο την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λαμίας ( Ε.Ν.ΙΑ.Λ ) , για την έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβασή της, όσο και τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κο Φώτη Σερέτη για την αμεσότητα με την οποία ενήργησε και την ευαισθησία που επέδειξε .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *