4 Ιουνίου 2023

Μόνο χαρούμενοι θα μπορούσαμε να αισθανόμαστε για την αύξηση των τακτικών υπαλλήλων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, μετά τη σημερινή ορκωμοσία τριών εργαζόμενων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Οι δύο από τις εργαζόμενες εποπτεύονταν από τη δομή “Παρέμβαση” και παρείχαν τις υπηρεσίες τους στη Δημοτική Ενότητα Ελάτειας, ενώ η τρίτη εξ αυτών είναι νέα υπάλληλος, που επιλέχθηκε μέσω ΑΣΕΠ.

Με πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις οι εν λόγω εργαζόμενες εντάσσονται οργανικά στον Δήμο μας, ενισχύοντας και τυπικά το δυναμικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας, γιατί ουσιαστικά το πράττουν εδώ και πολλά χρόνια, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς μας. Οι δε υπηρεσίες τους προς τους ωφελούμενους του προγράμματος της Δ.Ε. Ελάτειας θα συνεχίσουν να παρέχονται χωρίς κάποια αλλαγή.

Η πολύτιμη προσφορά τους επιτέλους αναγνωρίστηκε και είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι με τη δυνατότητα που τους δίνεται, να στηρίξουν ακόμη περισσότερο τις δράσεις και το δύσκολο έργο της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας. Εμείς τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και παραμένουμε δίπλα τους, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *