Στη σύλληψη -για συνέργεια- ακόμη τεσσάρων ατόμων, για την άγρια επίθεση σε βάρος του 45χρονου άνδρα, που βρέθηκε βαριά χτυπημένος και δεμένος στην Πάτρα, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (04.02.25) αστυνομικοί της Υποδιευθύνσης Ασφαλείας.
Πρόκειται για δύο αδέρφια, τον πατέρα τους κι έναν φίλο τους, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Tempo24, οι οποίοι φέρεται να βρίσκονται πίσω από την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Παυλόκαστρο, στην Πάτρα.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης, συνελήφθη 33χρονος (ο τρίτος αδερφός) ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε και πέταξε σε πρανές κοντά στο Παυλόκαστρο, τον 45χρονο.
Οι τέσσερις συλληφθέντες που συνελήφθησαν σήμερα αναμένεται να κατηγορηθούν για συνέργεια.
Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του, ιδιαίτερα κρίσιμη.
To άρθρο Πάτρα: Πέντε συλλήψεις για την υπόθεση του 45χρονου που βρέθηκε δεμένος μετά από επίθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Ελλάδα – NewsIT Read More