2 Ιουνίου 2023

Σοκάρουν όσα περιγράφει το βούλευμα για τα δύο αδέρφια στα Πετράλωνα, τα οποία βιάζονταν κατ’ εξακολούθηση, από τον πατέρα τους, τον θείο τους και οικογενειακούς φίλους τους. Για την υπόθεση, θα καθίσουν δέκα άτομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Στο βούλευμα, περιγράφεται -όπως μετέδωσε το STAR- ο εφιάλτης που βίωνε το αγόρι, που σήμερα είναι 17 ετών:

«Όταν βρισκόταν μόνος του με τον ανήλικο παθόντα γιο του, με άσκηση σωματικής βίας που μπορούσε να κάμψει την αντίσταση του, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ιδίου εγκλήματος και με ενότητα δόλου, εξανάγκασε τον παθόντα να ανεχθεί να προβεί σε παρά φύση συνουσία σε βάρος του».

Τον ιδιο εφιάλτη περνούσε και η -22χρονη σήμερα- αδελφή του, σύμφωνα με την άποψη των εισαγγελικών λειτουργών. «Ενήργησαν γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη και συγκεκριμένα την ανάγκαζαν να γδύνεται και να ξαπλώνει ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα και ενώ στην τηλεόραση προέβαλαν ακατάλληλο για ανήλικους περιεχόμενο και συγκεκριμένα πορνογραφικό περιεχόμενο».

Συμμετείχε και ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο

Συμφωνα με την καταγγελία του συγγραφέα Χρήστου Κρεμνιώτη, ένας απο τους ανθρώπους που συμμετείχε στα όργια των Πετραλώνων ειναι και ο Πολωνός που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη και στη συνέχεια το έθαψε στην ταράτσα, ενώ μετέφερε για χρόνια σε μια εργαλειοθήκη τα οστά του.

πηγή: newsit.gr

 ΕΛΛΑΔΑ – TheCaller Read More 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy