ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα υπεράσπισης για αναπαράσταση του βιασμού

Δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο το αίτημα της πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη για αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση. Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, συνεχίστηκε η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας. Η δίκη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, θα συνεχιστεί στις 13 Μαΐου.

Αίτημα αναπαράστασης του καταγγελλόμενου βιασμού κατέθεσε νωρίτερα ο δικηγόρος Φιλιππίδη

Αίτημα αναπαράστασης των πράξεων βιασμού που καταγγέλλει η πρώτη μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη υπέβαλε νωρίτερα στο δικαστήριο, η υπεράσπιση του ηθοποιού, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Κατά τον κ. Δημητρακόπουλο, η πλευρά του κατηγορούμενου αιτήθηκε στο δικαστήριο να επιτρέψει την αναπαράσταση της πράξης που περιγράφει στην κατάθεσή της η πρώτη συνάδελφος του κατηγορούμενου, καθώς, σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο του κ. Φιλιππίδη, η μάρτυρας έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε πως για την αναπαράσταση της καταγγελλόμενης πράξης, αντί της καταγγέλλουσας που κατά τον κ. Δημητρακόπουλο διαφωνεί με μία τέτοια εξέλιξη, θα μπορούσε να συνδράμει γυναίκα δικηγόρος, συνεργάτης των υπερασπιστών του κατηγορούμενου.

πηγή ethnos.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top