City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μίλησα δημόσια για την κακοποίηση από σύντροφο μου για να δώσω δύναμη σε άλλες γυναίκες»
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μίλησα δημόσια για την κακοποίηση από σύντροφο μου για να δώσω δύναμη σε άλλες γυναίκες»
LIFE & STYLE

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μίλησα δημόσια για την κακοποίηση από σύντροφο μου για να δώσω δύναμη σε άλλες γυναίκες»

Newsroom
Newsroom 1 Μαΐου 2025
Ενημερώθηκε 2025/05/01 at 8:34 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Η Πωλίνα Γκιωνάκη

«Το είπα για να μπορέσουν οι γυναίκες να μιλήσουν, γι’ αυτό μίλησα, ίσως και γιατί κάποια στιγμή τον είχα δει και του είχα πει πως “δεν θέλω να συμβεί σε καμιά γυναίκα αυτό”», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Για τον λόγο που πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για την κακοποίηση που υπέστη σε προηγούμενη σχέση από σύντροφο της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Πωλίνα Γκιωνάκη όταν συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Πρωτομαγιάς (01.05.2025) στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. 

«Μίλησα δημόσια για την κακοποίηση από σύντροφο μου για να δώσω δύναμη και σε άλλες γυναίκες. Πριν το metoo το έκανα. Μετά από τότε δεν έχω κάνει σχέση. Δεν ήταν αυτός ο λόγος, αλλά ότι έχω ήδη μεγαλώσει και δεν μπορώ να κάνω συμβιβασμούς πια.

- Advertisement -
Ad image

Είναι αρκετά τα χρόνια, έξι ή ίσως και λίγο παραπάνω. Όταν βρεθεί ένας άνθρωπος που να μη μου στερεί την ελευθερία μου, ναι» εκμυστηρεύτηκε, αρχικά, η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη.

«Αυτό είναι χρόνια πια και εγώ, ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν και με πονάει, το αφήνω πίσω. Το είπα για να μπορέσουν οι γυναίκες να μιλήσουν, γι’ αυτό μίλησα, ίσως και γιατί κάποια στιγμή τον είχα δει και του είχα πει πως “δεν θέλω να συμβεί σε καμιά γυναίκα αυτό”. “Θα κάνεις κοινωνικό έργο;” μου είχε πει, έτσι λίγο ειρωνικά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Πωλίνα Γκιωνάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

“Εκείνη τη στιγμή είπα μέσα μου… αυτό θα κάνω και το είπα δημόσια. Δεν έγινε γιατί δεν με αγαπούσε. Έγινε γιατί δεν μπορούσε, ήταν δικό του πρόβλημα, να συγκρατήσει τον εαυτό του. Αυτό το λέω αγάπη, έτσι όπως η αγάπη πια έχει πάρει τη σημασία που έχει σήμερα”.

To άρθρο Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μίλησα δημόσια για την κακοποίηση από σύντροφο μου για να δώσω δύναμη σε άλλες γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 1 Μαΐου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Ιωάννα Τούνη: «Προτιμώ άντρες που βγάζουν πιο πολλά από εμένα» – Η σπόντα όλο νόημα

31 Μαΐου 2025
LIFE & STYLE

Γιώργος Σουξές: Διαχειρίστηκα τα λίγα μου χρήματα με σύνεση και δεν μπήκα ποτέ σε χρέη

31 Μαΐου 2025
LIFE & STYLE

Ριάνα: Πέθανε ο πατέρας της σε ηλικία 70 ετών – Ήταν εθισμένος στο κρακ και το αλκοόλ

31 Μαΐου 2025
LIFE & STYLE

Η Τέιλορ Σουίφτ αγόρασε τα δικαιώματα των 6 πρώτων άλμπουμ της

30 Μαΐου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?