12 μήνες εντελως ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή για όλες τις επιχειρήσεις και καταστήματα!

Πως να πουλήσεις τα προϊόντα σου χωρίς να έχεις eshop

Το City24.gr σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις τα προϊόντα σου στο διαδίκτυο χωρίς να έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα. Ακόμη κι αν έχεις eshop, το City24 σου έχει μία πρόταση.

Το City24 Marketplace είναι μία πλατφόρμα πώλησης προϊόντων στο διαδίκτυο. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό mall για την πόλη της Λαμίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπου τα καταστήματα θα μπορούν να πωλούς τα προϊόντα τους μέσω διαδικτύου.

Το City24 ΔΕΝ διαμεσολαβεί στις πληρωμές και τις αποστολές ΟΥΤΕ παίρνει προμήθεια από οποιαδήποτε πώληση κι αν γίνεται από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Υπάρχει όμως μία ετήσια συνδρομή για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των προϊόντων.

Πως μπορώ να ξεκινήσω;

Εύκολο! Κάνε κλικ εδώ και κάνε την εγγραφή σου. Αν θέλεις μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την εγγραφή και το στήσιμο του store σου στο City24 Marketplace.

Τι χρεώσεις υπάρχουν;

Δεν υπάρχει χρέωση για την εγγραφή. Η ετήσια συνδρομή σας ξεκινά από την έναρξη της συνεργασίας μας και την δημιουργία του store σας.

Πλεονεκτήματα

Δημιουργούμε μία θέση (store) με όλες τις πληροφορίες του καταστήματός σας (τηλέφωνα, διεύθυνση, social media κλπ.) ανεβάζετε τα προϊόντα σας (χωρίς περιορισμό στον αριθμό) σε μία πλατφόρμα με πολλά καταστήματα και κατα συνέπεια και πολλοί πελάτες.

Δες εδώ ένα παράδειγμα store

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 22310 39466.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Main Menu