7 Ιουνίου 2023

Η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενημερώνουν ότι το κέντρο θα παραμείνει ανοικτό έως τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023.

Από σήμερα και μέχρι και την τελευταία ημέρα λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού η τιμή εισιτηρίου των χιονοδρόμων θα είναι είκοσι ένα ευρώ (21,00 €), καθημερινά.

«Ακόμη μια χιονοδρομική σεζόν έφτασε στο το τέλος της και με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και φέτος. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο Χιονοδρομικό της χώρας παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των χιονοδρόμων και φίλων του βουνού».

»Σας περιμένουμε την επόμενη σεζόν, με την ευχή να είναι πολύ μεγαλύτερη και με περισσότερο χιόνι από τη φετινή, για να προσφέρει σε όλους τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες έντονες στιγμές απόλαυσης, ευεξίας και μοναδικές εμπειρίες. Σας ευχόμαστε χαρούμενο Πάσχα και καλή Ανάσταση» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Πηγή onparnassos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *