ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτιά για τον «Σούπερ Μάριο» και τη Λαμία

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και με την καθολική στήριξη των Αθλητικών Σωματείων Στίβου της πόλης μας, πραγματοποίησαν για πρώτη φορά μια μεγάλη διοργάνωση Στίβου. Μετά από αίτημα του Δήμου Λαμιέων, ο ΣΕΓΑΣ ανέθεσε την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών – Γυναικών Κ23, το οποίο έλαβε χώρα το Σάββατο 7 Μαΐου, στο Αθλητικό Κέντρο Καμαρίτσας στη Λαμία.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραϊσκος δήλωσε:

Σήμερα νοιώθουμε διπλά υπερήφανοι καθώς στον 1ο Πανελλήνιο αγώνα Στίβου Ανδρών & Γυναικών που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας, την πρώτη θέση στο βάθρο κατέλαβε ένα δικό μας παιδί, ο Μάριος Αναγνώστου του Συλλόγου «Αναγέννηση Λαμίας» σημειώνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ με χρόνο 29.20.42΄΄!

«Σούπερ Μάριο» σε ευχαριστούμε που ανέβασες τη Λαμία μας ψηλά!

Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή του συλλόγου «Αναγέννηση Λαμίας» Σάββα Κουμπούρα, για όσα με πίστη, αφοσίωση και εργατικότητα κατάφερε η ομάδα.

Μέσα από αυτή την μεγάλου βεληνεκούς διοργάνωση ο Δήμος μας βάζει για ακόμα μία φορά τη Λαμία στο επίκεντρο σημαντικών αθλητικών οργανώσεων.
Συγχαρητήρια σε όλους, για την άρτια διοργάνωση!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top