ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το πρόσωπο που τη «στηρίζει» στη φυλακή

Στην τελική του ευθεία βαίνει το θρίλερ θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη δικαιοσύνη να εξετάζει πλέον τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Μέσω των δικηγόρων της η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει ότι η κεταμίνη δεν είναι δηλητηριώδης ουσία αλλά μόνο αναισθητική.

Η ίδια, υποστηρίζει ότι η μόνη αναζήτηση της κεταμίνης την οποία έκανε ήταν στις 17 Ιανουαρίου, γεγονός που διαψεύδεται από τις πρότερες αναζητήσεις της.

Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη μέρα της σύλληψής της, η 33χρονη κάνει 27 αναζητήσεις για διάφορες φαρμακευτικές ουσίες.

Την ίδια ώρα νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για το πρόσωπο που στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου, η Ρούλα είχε μιλήσει για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, λέγοντας πως επικοινωνεί μαζί του από τη φυλακή.

«Είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο με στήριξε όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα», είχε πει η ίδια.

Η Ρούλα αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άνδρας «ήταν το στήριγμά της» και στάθηκε στο πλευρό της, ενώ τονίζει πως είχε χωρίσει πολύ καιρό νωρίτερα με τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, ο σύζυγος της Ρούλας γνωρίζει για τη νέο άνδρα που μπήκε στη ζωή της, αφού η ίδια του έχει πει ότι «συνδέονται με μια βαθιά σχέση και επαφή».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top