7 Ιουνίου 2023

Στη διαχρονική σημασία και στα επίκαιρα μηνύματα του φετινού εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς αναφέρεται μέσω δήλωσής του ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, ο οποίος έδωσε το παρών στο κάλεσμα που απηύθυνε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας και στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διάκου.

Όπως τονίζει:

«Η Πρωτομαγιά αποτελεί μια ημέρα τιμής και μνήμης, ένα διαχρονικό σύμβολο αγώνων και εγρήγορσης για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Την 1η του Μάη τιμούμε τις ιστορικές θυσίες του κόσμου της εργασίας για την Ισότητα, την Κοινωνική Αλληλεγγύη και τη Δικαιοσύνη.

Ο φετινός εορτασμός, ωστόσο, καθιστά τα παραπάνω μηνύματα περισσότερο επίκαιρα από ποτέ καθώς, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, βιώσαμε τη βάναυση καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων για χάρη των κερδών μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, αλλά και τα αποτελέσματα μιας κυβερνητικής πολιτικής, η οποία θεωρεί “φυσιολογική” την κοινωνική αδικία και ανισότητα.

Γι’ αυτό το λόγο, μαζί με τον εορτασμό της φετινής επετείου, ας ευχηθούμε ο Μάης του 2023 να αποτελέσει μια στροφή μακριά από όλα όσα πληγώνουν τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *