12 μήνες εντελως ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή για όλες τις επιχειρήσεις και καταστήματα!

Σαββατοκύριακο; Το City24 δεν μετρά ημέρες, δεν μετρά ώρες – Ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο, 7ημέρες την εβδομάδα

Δύσκολη η προσαρμογή στις νέες, πάλι, συνθήκες που αντιμετωπίζει για μία ακόμη φορά το λιανεμπόριο, τα καταστήματα της περιοχής μας και όχι μόνο.

Πολλοί συνεργάτες, μας έχουν ρωτήσει: Πως θα δουλέψει; Κι αν δεν δουλέψει; Τι θα κερδίσω; Γιατί να μπω στο marketplace;

Για όλα αυτά, έχουμε και μία απάντηση! Ας ξεκινήσουμε:

Πως θα δουλέψει;
Φαντάσου την οδό Βύρωνος στην Λαμία (τυχαία επιλογή του δρόμου) και κόσμος να πηγαινοέρχεται, να κάνει την βόλτα του και κοιτά τις βιτρίνες των καταστημάτων, τέλος να επιλέγει που θα μπει και από που θα αγοράσει. Κάτι παρόμοιο είναι και το City24 Marketplace. Ένας e-δρόμος, όπου κόσμος θα κάνει την e-βόλτα του, θα κοιτά τα προϊόντα/βιτρίνες των καταστημάτων και τέλος θα επιλέγει την αγορά του ή και όχι. Το θέμα είναι ότι θα δει τα προϊόντα σου και ίσως αγοράσει την επόμενη φορά που θα κάνει και πάλι την e-βόλτα του.

Κι αν δε δουλέψει;
Και πάλι εδώ η απάντηση είναι εύκολη, γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα από το να κάνεις τον λογαριασμό σου στο City24 Marketplace και να ανεβάσεις τα προϊόντα σου, αφού η πλατφόρμα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση από εσένα ή το κατάστημά σου.

Τι θα κερδίσω;
Και εδώ δίνουμε μία εύκολη απάντηση. Κερδίζεις έναν συνεργάτη που θα προμοτάρει το store σου και τα προϊόντα σου, χωρίς κόστος από εσένα και αυτό θα σε βοηθήσει σε πωλήσεις.

Γιατί να μπω στο Marketplace;
Για τον ίδιο λόγο που θα έφτιαχνες το φυσικό σου κατάστημα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. Ένα marketplace είναι ένα εμπορικό κέντρο, ένα mall, ένας χώρος με πολλά καταστήματα, όχι ένα και, μέσα από αυτό μπορείς να δεις και να επιλέξεις μέσα από χιλιάδες προϊόντα και εκατοντάδες καταστήματα που μπορεί να έχει. Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης που θα επισκεφθεί αυτό το marketplace για, ίσως, ένα συγκεκριμένο προϊόν από συγκεκριμένο κατάστημα, να δει και την δική σου καταχώριση.

Το σημαντικό, είναι ότι το City24 Marketplace είναι ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Αν ακόμη έχεις απορίες, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 22310 39466, κιν. 6908 395 648 ή στείλε μας ένα email στο info@city24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Main Menu