City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Στέφανη Κρασσά: «Χρειάστηκε να φύγω στη Γερμανία για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος με κρανιοτομή»
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Στέφανη Κρασσά: «Χρειάστηκε να φύγω στη Γερμανία για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος με κρανιοτομή»
LIFE & STYLE

Στέφανη Κρασσά: «Χρειάστηκε να φύγω στη Γερμανία για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος με κρανιοτομή»

Newsroom
Newsroom 21 Απριλίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/04/21 at 8:25 ΜΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Η Στέφανη Κρασσά

«Ό,τι πιο δύσκολο χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου ήταν αυτό: Ν’ αφήσω τότε το μόλις οκτώ μηνών μωρό μου και να πάω ξανά στη Λειψία για μια πολύ επικίνδυνη επέμβαση» αποκάλυψε η Στέφανη Κρασσά.

Για την σοβαρή επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε, μόλις οκτώ μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, μίλησε από καρδιάς η Κύπρια τραγουδίστρια Στέφανη Κρασσά στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.

«Είχα μια καλή εγκυμοσύνη, γέννησα πρόωρα αλλά εντελώς φυσικά – πάρα τις ανησυχίες των ανθρώπων γύρω μου – την κόρη μου, Χριστίνα, το 2016. Τη θήλασα μέχρι τους οκτώ μήνες, οπότε χρειάστηκε δυστυχώς να φύγω πάλι στη Γερμανία, τούτη τη φορά για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος με κρανιοτομή.

- Advertisement -
Ad image

Επικοινώνησα με τον χειρουργό μου στη Γερμανία και αποφασίσαμε από κοινού να προσπαθήσει να αφαιρέσει το αιμαγγείωμα. Ό,τι πιο δύσκολο χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου ήταν αυτό: Ν’ αφήσω τότε το μόλις οκτώ μηνών μωρό μου και να πάω ξανά στη Λειψία για μια πολύ επικίνδυνη επέμβαση, μη ξέροντας ποτέ πώς κι αν θα γυρνούσα πίσω» εξομολογήθηκε αρχικά η νεαρή καλλιτέχνιδα.

«Ο γιατρός πάλευε ώρες στο χειρουργείο να σταματήσει την αιμορραγία στον εγκέφαλο. Δεν κατάφερε να αφαιρέσει το αγγείωμα παρά μόνο κατά 30%. Αν προχωρούσε περισσότερο, μπορεί να πάθαινα ανεπανόρθωτη ζημιά. Καυτηρίασε, ωστόσο, την τροφοδότηση του αιμαγγειώματος για να μην προκαλούνται αιμορραγίες και κατ’ επέκταση εγκεφαλικά επεισόδια. Δύο εβδομάδες στην εντατική έβλεπα μόνο σκιές» συμπλήρωσε η Στέφανη Κρασσά.

«Η ομάδα φυσιοθεραπευτών με βοήθησε να περπατήσω από την αρχή λόγω πάρεσης. Σιγά σιγά, ύστερα από έναν μήνα, πολλή προσπάθεια και αποφασιστικότητα, ήμουν πια έτοιμη να γυρίσω στο παιδί μου.

Η διπλωπία, βέβαια, ήταν πλέον μόνιμη και με τη βοήθεια της ορθοπτικού και του οπτικού μου κατάφερα να ανακαλύψω μηχανισμούς στην καθημερινότητά μου ούτως ώστε να έχω μια φυσιολογική ζωή βλέποντας διπλά», είπε καταλήγοντας.

To άρθρο Στέφανη Κρασσά: «Χρειάστηκε να φύγω στη Γερμανία για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος με κρανιοτομή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 21 Απριλίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Χάρης Βαρθακούρης: Ακύρωσε εμφάνιση για λόγους υγείας – «Δεν αντέχω να κάνω τέταρτη ένεση κορτιζόνης»

3 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Ξέσπασε η Βάσω Λασκαράκη: «Κούνια που μας κούναγε σε αυτή τη χώρα με αυτό το τέλειο εκπαιδευτικό σύστημα»

3 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου, 3 χρόνια μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών: «Εύχομαι να έχω την ευλογία να ζήσω πολλά ακόμα»

3 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Καίτη Γαρμπή σε ντουέτο έκπληξη με τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά τραγουδά τη διαχρονική επιτυχία «Το Λάθος Μου»

2 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?