ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό» – Με Τσίπρα το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει 15ης Μαΐου

Ακόμα ένα διαδικτυακό σποτ, το τέταρτο κατά σειρά, ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, στις 15 Μαΐου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Το βίντεο, όπως άλλωστε και το σύνθημα των εσωκομματικών εκλογών, που είναι «ψηφίζουμε όλοι, στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό», αποτελεί ένα σαφές κάλεσμα συμμετοχής στου πολίτες. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πρώτο βήμα για μια καλύτερη ζωή είναι η Δημοκρατία. Το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή είναι η συμμετοχή. Στις 15 Μαΐου ψηφίζεις κι εσύ. Στέλνεις πίσω τον λογαριασμό», είναι το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τους «δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες» και κυρίως όλο τον κόσμο που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ «να βάλουν ένα λιθαράκι για να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη», να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες, είτε είναι είτε δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, «προκειμένου να δώσουμε καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Δεν έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει να κάνει με το αύριο του τόπου. Να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους, αλλά να πάρουν κυρίως το αύριο του τόπου στα χέρια τους, στέλνοντας το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη».

Πηγή newsbomb.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top