2 Ιουνίου 2023

Στην «καθιερωμένη» γιορτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας, ήταν όλοι στην πλατεία Πάρκου. Χαρμόσυνα, «αναστάσιμα» μηνύματα μα πάνω απ’ όλα μηνύματα ανθρωπιάς και συνεισφοράς σε συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη της έμπρακτης στήριξης μας, με τον σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο» για μια ακόμη χρονιά να διοργανώνει την Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου Έαρ», στην Πλατεία Πάρκου.

Ένα σκηνικό Πασχαλιάς με τις πιο όμορφες πασχαλιάτικες λαμπάδες! Χειροποίητα, υφασμάτινα λαγουδάκια και κοτούλες, όμορφες ανοιξιάτικες συνθέσεις, λουλούδια και στεφάνια, διακοσμητικά αυγά και τόσα άλλα… Παράδοση, ποικιλία και υπέροχες γεύσεις από την κουζίνα, στο φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου με σκοπό την ανακούφιση των σκληρά δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας που προετοίμασαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά επισκέφθηκαν ο  Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, o Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Τζούφλας, Δημήτρης Ρίζος, Κώστας Αναστασίου.

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε μεταξύ άλλων: «….Το επίπεδο του πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι ανάλογο με την προσφορά της ίδιας της κοινωνίας προς το συνάνθρωπο. Εδώ στη Λαμία υπάρχει ο Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο» που έχει αναγάγει την προσφορά σε ένα στοιχείο του πολιτισμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου Μαίρη Δούμα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την διαχρονική προσφορά τους. Κάθε χρόνο το φιλανθρωπικό bazaar μας βάζει στο πνεύμα των ημερών και μας δείχνει την αγάπη του ενός ανθρώπου προς το συνάνθρωπο του. Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *