4 Ιουνίου 2023

Η LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT αποτελεί το μεγάλο εμπορικό γεγονός που θα οργανωθεί 14 έως 18 Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Το γεγονός αυτό αποτελεί την εκκίνηση ενός σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας, τη διοργάνωση του οποίου έχει ο φορέας ΠΕΛ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α με την ενεργό στήριξη και σφραγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, στο πλαίσιο υποστήριξης των επιχειρήσεων – μελών του και στηρίζοντας παράλληλα την προσπάθεια επανεκκίνησης της ΠΕΛ, προτίθεται να επιδοτήσει σημαντικό μέρος του κόστους συμμετοχής των επιχειρήσεων, οι οποίες θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να λάβουν μέρος στην έκθεση.

  1. Η επιδότηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την έκθεση LAMIAEXPOθα ανέρχεται στο 50% του κόστους του ίχνους εδάφους είτε για στεγασμένο χώρο είτε για υπαίθριο. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή, τυποποιημένη ή μη δομή, προμήθεια εξοπλισμού, δαπάνες σχετιζόμενες με τη δημιουργία του περιπτέρου, ηλεκτρολογικές & λοιπές εγκαταστάσεις θα βαραίνουν την επιχείρηση.
  2. οι ενδιαφερόμενες προς επιδότηση επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερες προς το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έχοντας καταβάλει και την συνδρομή του έτους 2023 &
  3. η επιδότηση δεν αφορά επιχειρήσεις οι οποίες θα πραγματοποιούν λιανικές πωλήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στην ιστοσελίδα: www.lamiaexpo.gr καθώς και να επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλ. 2231602462 και στα e-mails: [email protected]  & [email protected]   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *