2 Ιουνίου 2023

Με υπέροχο ηλιόλουστο καιρό ξανά ανταμώσαμε μαζικά, μέλη και φίλοι του ΟΜΙΛΟΥ,για να υποδεχτούμε την ΑΝΟΙΞΗ !!!!

Που αλλού, στους πρόποδες της Οίτης, εκεί που δίνουμε τους αγώνες μας χρόνια τώρα για την προστασία της.

Σ ένα κατάμεστο, πανέμορφο, υπαίθριο, καταπράσινο περιβάλλον,στο Κωσταλέξι, με υπέροχη θέα στον κάμπο της Λαμίας, κουβεντιάσαμε, σχεδιάσαμε τις επόμενες δράσεις μας, γευτήκαμε εξαιρετικούς μεζέδες και φυσικά χορέψαμε ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Ο ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ 30 χρόνια τώρα προσπαθεί για την ανάδειξη και επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων του τόπου μας. Στέκεται πλάι στα κινήματα που αγωνίζονται για κοινωνικά αγαθά, για την προστασία του φυσικού μας πλούτου,για μια καλύτερη κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε .

Καλούμε τον καθένα απο εσάς να πλαισιώσει τον ΟΜΙΛΟ και τις δράσεις του, τις ομάδες πυροπροστασίας,τις πεζοπορίες και τις εκδρομές μας για να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε τον τόπο μας, τις ενημερώσεις και τις ημερίδες μας, τους αγώνες μας για την προστασία της Οίτη. Όλοι μαζί διεκδικώντας, μπορούμε να ελπίζουμε σ ένα βιώσιμο και αειφόρο μέλλον αυτού του τόπου επενδύοντας στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας αλλά και της χώρας μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κο Σανίδα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κο Αποστολόπουλο, τους Δημοτικούς συμβούλους Λαμιέων, κο Στασινό, Πάπουτσα και Τσιρώνη οι οποίοι είναι και υποψήφιοι Βουλευτές, τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων κο Ιακωβή και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Ανθήλης κα Καλότυχου

Συνεχίζουμε την επόμενη Κυριακή 14 Μαίου 2023 με πεζοπορία στο Δέλτα του Σπερχειού – Μαλιακού!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *