7 Ιουνίου 2023

Ένα διαφορετικό μήνυμα του παραγωγού του Survivor, Acun Ilicali «έπαιξε» κατά τη διάρκεια του χθεσινού (14.02.2023) επεισοδίου. Ήταν το ευχαριστώ στον Ελλάδα για τη βοήθεια που προσφέρει στη δοκιμαζόμενη από το σεισμό, Τουρκία.

«Μία από τις μεγαλύτερες βοήθειες (στην Τουρκία) ήρθε από μία χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Acun Ilicali. Το «αφεντικό» του Survivor ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τον ελληνικό λαό για την στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Καλησπέρα σας. Όπως όλοι γνωρίζετε, έγινε ένας καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στην χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής. Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξή τους.

Μία από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από μία χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό, η γρήγορη κι εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα» ανέφερε αρχικά ο Acun Ilicali στο Survivor.

«Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς κι αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές στην Τουρκία. Τώρα όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτήν την στιγμή μαζί μας. Όπως λέω πάντα είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες κι όπως είπαν οι Υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας.

 

Εκ μέρους μου και της χώρας μου θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους» έκλεισε ο Acun Ilicali το μήνυμά του προς τους Έλληνες τηλεθεατές.

To άρθρο Survivor: Το «ευχαριστώ» του Acun Ilicali για τη βοήθεια μετά το σεισμό στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Media – NewsIT Read More 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy