4 Ιουνίου 2023

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει στην τουριστική διοργάνωση Greek LuxuryTourism & Gastronomy Workshopη οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αμμάν της Ιορδανίας, 11 -12 Μαΐου 2023. Η επιλογή της συγκεκριμένης αγοράς έγινε με βάση την δυναμική που παρουσιάζει η συγκεκριμένη αγορά για τον ελληνικό τουρισμό και τις ευοίωνες προοπτικές για το 2023. Το πρόγραμμα εκδήλωσης στις 11 Μαΐου θα περιλαμβάνει επιχειρηματικές συναντήσεις (b2b) μεταξύ των εκπροσώπων των ελληνικών προορισμών με τουριστικούς πράκτορες της συγκεκριμένης  αγοράς  (διάρκεια 4 ώρες).

Θα συμμετέχουν 40-50 τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι επιδιώκουν την επαφή με ήδη γνώριμους προορισμούς ενώ παράλληλα βρίσκονται σε  αναζήτηση νέων προορισμών.

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει το κόστος συμμετοχής στην τουριστική διοργάνωση συγκεκριμένης αποστολής ατόμων, τα οποία θα συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις για την προώθηση των προορισμών τους.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα επιχορηγήσει σημαντικό μέρος του κόστους αποστολής των ενήμερων επιχειρήσεων/μελών του που θα θελήσουν να συμμετάσχουν. Όσες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού για να δηλώσουν συμμετοχή και παράλληλα να αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη δήλωση ενδιαφέροντος έως την Τρίτη 18 Απριλίου 2023 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο εξής e-mail: [email protected]

Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *