2 Ιουνίου 2023

Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΔ στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.Φάνη Σπανό στην έδρα της Περιφέρειας.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τους πολίτες και μάλιστα η ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ στηρίζει την δράση συγκέντρωσης τροφίμων για τους δοκιμαζόμενους λαούς Συρίας και Τουρκίας από τους σεισμούς.

Λύνονται ζητήματα μικρά που είναι όμως στην πραγματικότητα πολύ μεγάλα, ζητήματα καθημερινότητας για τους πολίτες, ως προς την λειτουργία της περιφέρειας , τις ψηφιακές υπηρεσίες, την μείωση της γραφειοκρατίας, αλλά και μεγάλα έργα όπως είναι ο δρόμος Λαμία -Άμφισσα, όπως είναι η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που εμπίπτει σε ένα σχέδιο συνολικό για την χώρα.

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε με ικανοποίηση στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2021-2027 το οποίο έχει προυπολογισμό 427 εκκατομύρια ευρώ .

Ο κ.Σπανός ευχήθηκε στα μέλη της ΔΕΕΠ , καλή επιτυχία στο έργο τους , να βλέπουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να προτείνουν τρόπους αντιμετώπισής τους”, καθώς επίσης και “να συμπαρίστανται με όλες τους τις δυνάμεις στην κοινωνία και στον κόσμο.

Τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ.Σπύρο Κωσταρά συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος κ.Θεόδωρος Γούσιος και τα μέλη κα.Σπυριδούλα Μαυροειδή και κ.Γεώργιος Γαλανός .

 

Για τη ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Από το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *