Οι κρέπες με σπανάκι είναι λαχταριστές και πολύ χορταστικές.
Ειδικά αν βάλεις στις κρέπες με σπανάκι και ανθότυρο και λίγη μπεσαμέλ.
Οι κρέπες σπανάκι αλλιώς λέγονται και «Φλορεντίν».
Υλικά
Για τις κρέπες με σπανάκι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4 τρυφερά φρέσκα κρεμμύδια (με τα πράσινα φύλλα τους)
600 γρ. σπανάκι (πλυμένο και χοντροκομμένο)
400 γρ. ανθότυρο
150 γρ. φέτα
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
12 κρέπες σπιτικές ή εμπορίου
Για την εύκολη μπεσαμέλ
700 γρ. γάλα φρέσκο
70 γρ. κορν φλάουρ
30 γρ. βούτυρο
1 αυγό
Αλάτι
1 πρέζα/ες μοσχοκάρυδο
2 κ.σ. τριμμένο τυρί
Η συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller Read More