Φτιάξτε το μοσχάρι με μπύρα σε κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι και κλέψτε τις εντυπώσεις!
Υλικά
Για το μοσχάρι με μπύρα
1200 γρ. μοσχάρι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
3-4 κρεμμύδια άνυδρα
1 κουτί μικρό μπύρα
1 δαφνόφυλλο
3-4 κόκκους μπαχάρι
1 πρέζα/ες ζάχαρη
1 κλων. θυμάρι
Λίγο αλεύρι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 μπαγκέτα μπαγιάτικη
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Η συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller Read More