Κερκυραϊκό μοσχάρι σοφρίτο, μια παραδοσιακή συνταγή από το Ιόνιο που αξίζει να δοκιμάσεις.
Μοσχάρι τρυφερό με μελωμένη σάλτσα γεμάτη αρώματα. Υπέροχη γεύση Κέρκυρας.
Υλικά
Για το σοφρίτο
1.300 γρ. μοσχάρι χτένι σπάλας (νουά ή κιλότο)
3 κ.σ. αλεύρι
1/3 φλ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. ξύδι από κρασί
1 φλ. λευκό ξηρό κρασί
4-5 σκελ. σκόρδο (ψιλοκομμένο)
1 ματσ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Η συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller Read More