ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Τα εκλογικά κέντρα στη Φθιώτιδα και οι υποψήφιοι

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ

Καλούμε όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της Φθιώτιδας στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ  – Προοδευτική Συμμαχία για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που έχει τόση ανάγκη αυτή τη στιγμή ο τόπος μας ! 

«Η χειρότερη κυβέρνηση, τη χειρότερη στιγμή»

Μετά από μια δεκαετία και πλέον οικονομικής κρίσης ο έλληνας πολίτης βρίσκεται για μιά ακόμη φορά σε μια ασφυκτικά πιεστική κατάσταση. Μια κατάσταση η οποία διαμορφώθηκε από τις συνειδητές πολιτικές επιλογές μιας κυβέρνησης που το μόνο που κάνει από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής της είναι να κοροϊδεύει κατάμουτρα τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, μοιράζοντας σα λάφυρο τη δημόσια περιούσια στα διάφορα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια νέα κάστα ανθρώπων, αυτή των golden boys… Και όλα αυτά δεν δίστασε να τα πραγματοποιήσει χρησιμοποιώντας την πρωτοφανή κατάσταση που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, και οι επιπτώσεις αυτού στη χώρα μας, ήρθε να βαρύνει ακόμη περισσότερο την άσχημη οικονομική κατάσταση που είχε ήδη διαμορφωθεί εξαιτίας των πολιτικών επιλογών -αγκυλώσεων- της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δημιουργώντας αφόρητη οικονομική πίεση στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Σε μία περίοδο, λοιπόν, που θα έπρεπε να ενισχυθεί η κοινωνική προστασία και στήριξη του κράτους ώστε να καλύψει τις επιτακτικές ανάγκες των ανθρώπων, η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει «δουλειές όπως πάντα» σε βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών. Τη στιγμή που οι πολίτες δεν μπορούν να καλύψουν ακόμη και βασικές βιωτικές τους ανάγκες. Τη στιγμή που πολλοί συνάνθρωποί μας αναγκαστικά επιλέγουν αν θα καλύψουν τον λογαριασμό της Δ(;)ΕΗ ή τον λογαριασμό του σούπερ μάρκετ…

Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θεωρούμε ότι έχει έρθει η ώρα να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα και ελπίδα στον τόπο μας με μια προοδευτική κυβέρνηση. Και αυτό επιθυμούμε να το πράξουμε μαζί με το σύνολο της κοινωνίας.

Καλούμε, λοιπόν, τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της Φθιώτιδας αυτή την Κυριακή (15 Μαΐου) να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Υποψηφιότητες για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 1. ΑΚΡΙΩΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
 2. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 3. ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
 4. ΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 5. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)
 6. ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
 7. ΖΑΓΚΑΝΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
 8. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 9. ΚΑΝΔΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
 10. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
 11. ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΖΩΗ
 12. ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 13. ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
 14. ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 15. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
 16. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
 17. ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
 18. ΠΡΙΟΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
 19. ΡΕΝΤΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΑ)
 20. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
 21. ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 22. ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 23. ΣΙΜΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
 24. ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
 25. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ (ΒΑΝΑ)
 26. ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

*Περισσότερα για τους υποψήφιους διαβάστε εδώ

Εκλογικά κέντρα στο Ν. Φθιώτιδας

*Περισσότερα για τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα διαβάστε εδώ

1. Πώς ψηφίζω για Πρόεδρο;Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ.Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.

Όσοι εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Όσοι είστε ήδη μέλη και έχετε εγγραφεί ως τις 21/3/2022 μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ στην οποία ανήκετε. Εάν τυχόν βρεθείτε εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκετε τότε θα έχετε δικαίωμα ψήφου ΜΟΝΟ για την εκλογή προέδρου.

*Για τη διευκόλυνσή σας, αν δεν είστε ήδη μέλη ή έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να συμπληρώσετε από τώρα και να έχετε μαζί σας τη φόρμα εγγραφής μέλους, την οποία βρίσκετε εδώ: https://www.syriza.gr/ekloges/FORMA-EGGRAFHS.pdf

2. Πώς ψηφίζω για την Κεντρική Επιτροπή;Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022.Ψηφίζετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ στην οποία ανήκετε.

3. Πότε ψηφίζω;Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ.

4. Πού ψηφίζω;Σε κάθε περιφέρεια έχουν οριστεί εκλογικά κέντρα.* Δείτε όλα τα εκλογικά τμήματα εδώ https://www.syriza.gr/page/ekloges.html

5.Τι πρέπει να έχω μαζί μου;Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.*Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 3 ευρώ.

1 Comment

1 Comment

 1. Pingback: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξαν οι κάλπες - Πώς και πού μπορείτε να ψηφίσετε - City24 News

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top