7 Ιουνίου 2023

Η ενημέρωση από τον Α. Ο. Λαμίας

“Στη προπόνηση της ομάδας μας τη Τετάρτη 22/3/2023, είχαμε μια υπέροχη επίσκεψη. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Πρόσβασις», μαζί με τις δασκάλες τους, ήρθαν στο Χαλκιοπούλειο για να γνωρίσουν τις αθλήτριές μας.

Πριν την προπόνηση, παιδιά είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα κορίτσια του ΑΟΛ και να τους δώσουν ζωγραφιές που είχαν φτιάξει αποκλειστικά για εκείνα. Από τη μεριά της η ομάδα, πρόσφερε στα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια αλλά και μπάλες.

Η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ, κυρία Γεωργία Ταξιάρχου, μας δηλωσε: «Στο ΚΔΑΠ μας γίνεται προσπάθεια ώστε τα παιδιά να ενταχθούν ομαλά στην κοινότητα με την προϋπόθεση ότι ο κόσμος θα εξοικειωθεί με τη διαφορετικότητα και πιστεύουμε ότι ζούμε σε μια ισότιμη κοινότητα που όλοι οι άνθρωποι με τις ιδιαιτερότητές τους θα είναι αποδεκτοί. Ευχαριστούμε την ομάδα του ΑΟΛ για τη θερμή υποδοχή αλλά και την αγάπη που έδειξε για τα παιδιά αλλά και για τα δώρα που απλόχερα μας μοίρασε. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να ξέρουν πως έχουν την απόλυτη στήριξή μας»!

Το ΚΔΑΠ «Πρόσβασις» για παιδιά ΑΜΕΑ,βρίσκεται στην Μητροπολίτου Δαμασκηνού και Βελουχιώτη στα Καλύβια, και ιδιοκτήτης είναι ο κύριος Παναγιώτης Παπαδήμας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο παρακάτω email: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *