12 μήνες εντελως ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή για όλες τις επιχειρήσεις και καταστήματα!

ΓΕΝΙΚΑ

Το City24 Marketplace, δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν λαμβάνει προμήθειες και η πλατφόρμα διατίθεται δωρεάν για ένα χρόνο σε όλους τους πωλητές.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ

Για την έναρξη της μεταξύ μας συνεργασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η από μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων στοιχείων, κυρίως της εμπορικής σας δραστηριότητας. Κατά την διάρκεια της εγγραφής σας στην πλατφόρμα θα σας ζητηθούν email διεύθυνση, όνομα, επίθετο, όνομα καταστήματος και τηλέφωνο. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί ΑΦΜ. Θα σας ζητηθούν και άλλες πληροφορίες όπως url της ιστοσελίδας σας (αν υπάρχει) και τα url της επιχείρησής σας στα social media.

Το City24 Marketplace σε καμία περίπτωση δεν θα γνωστοποιήσει προσωπικά σας στοιχεία.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να καταχωρίσετε προϊόντα στο City24 Marketplace θα πρέπει να αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους:

 1. Θα πρέπει να υπάρχει νόμιμη επιχειρηματική υπόσταση
 2. Σε περίπτωση αναγραφόμενων τιμών στα προϊόντα σας, αυτές θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ
 3. Θα πρέπει να ορίσετε χρεώσεις αποστολών σε περίπτωση που τα προϊόντα σας αποστέλονται μέσω courier
 4. Σε περίπτωση μη αναγραφόμενων τιμών, θα πρέπει να ορίσετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος σας, αν και αυτά θα υπάρχουν στο store που θα δημιουργηθεί από το City24 Marketplace

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Για Καταστήματα

 1. Το City24 Marketplace δεν χρεώνει προμήθειες από τις πωλήσεις και η πλατφόρμα διατίθεται δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο έως 200 προϊόντα
 2. Δεν υπάρχει ετήσια συνδρομή για έναν χρόνο έως 200 προϊόντα

Για Πελάτες

 1. Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν στο καλάθι τους προϊόντα της επιλογής τους και να πληρώσουν με βάση τις χρεώσεις που έχει ορίσει το κάθε κατάστημα.
 2. Οι πελάτες πληρώνουν με τους τρόπους πληρωμής που έχουν ορίσει τα καταστήματα. Μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα δεν υποστηρίζει πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Για Καταστήματα)

 1. Το κατάστημα καταχωρεί τα προϊόντα του με φώτο, περιγραφή και αν επιθυμεί τιμή, μέσω του control panel που του διατίθεται από το City24 Marketplace
 2. Το κατάστημα ορίζει και υπολογίζει το κόστος αποστολής των προϊόντων
 3. Το κατάστημα ορίζει τον τρόπο πληρωμής των προϊόντων (τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή, click away πληρωμή στο φυσικό κατάστημα)

Το City24 Marketplace δεν φέρει καμία ευθύνη στις συναλλαγές μεταξύ πελάτη και καταστήματος. Το City24 Marketplace είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο που παρέχει χώρο και εργαλεία καταχώρισης προϊόντων από καταστήματα της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής του νομού. Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για τυχόν λάθη σε περιγραφές προϊόντων, τιμές και αποθέματα.

Main Menu