ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Είδε από το Παρίσι ληστεία από το ζαχαροπλαστείο του – Το έκαναν «γυαλιά καρφιά»

Διαρρήκτης εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη «γκρεμίζοντας» το προκειμένου να βρει χρήματα. Ο ληστής είχε και θεατές στην διάρρηξη καθώς ο Μάριος Παπαδόπουλος, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είδε σε απευθείας μετάδοση, την ληστεία από το Παρίσι όπου βρισκόταν.

Ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο Παρίσι για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αρτοποιίας 2022, είχε επιστρέψει αργά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και ξαφνικά, στη μία τα ξημερώματα, ήρθε ειδοποίηση από το σύστημα του συναγερμού στο κινητό του τηλέφωνο. Ο κ. Παπαδόπουλος που είναι και πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, είδε live τον δράστη να ψάχνει για χρήματα.

Ο δράστης για να καταφέρει να μπει στο κατάστημα έσπασε τη γυάλινη τζαμαρία της πόρτας και στην συνέχεια προσπάθησε να απενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού. Παρότι μάλιστα περνούσαν αρκετά αυτοκίνητα έξω από το κατάστημα, εκείνος απτόητος συνέχισε να ψάχνει για τη λεία του, τελικά όμως έφυγε με «άδεια χέρια», χωρίς χρήματα και γλυκά.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή newsbomb.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top