City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Γνωριστήκαμε σε τραπέζι κοινών φίλων, το ένα έφερε το άλλο»
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Γνωριστήκαμε σε τραπέζι κοινών φίλων, το ένα έφερε το άλλο»
LIFE & STYLE

Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Γνωριστήκαμε σε τραπέζι κοινών φίλων, το ένα έφερε το άλλο»

Newsroom
Newsroom 14 Μαρτίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/03/14 at 10:10 ΠΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τζένη Οικονόμου

Τζένη Οικονόμου και Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραμένουν μαζί, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha, τον τρόπο που ξεκίνησε η σχέση τους. Έκανε λόγο για «κοινή πορεία σκέψης» που τους βοηθά να συνυπάρχουν αρμονικά.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει πει πως η Τζένη Οικονόμου είναι το μεγάλο του στήριγμα, στα εύκολα και στα δύσκολα. «Ως φοιτήτρια υποκριτικής έχω παίξει στο «Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή», όμως δεν προέκυψε τηλεοπτικά κάτι άλλο. Ασχολήθηκα κυρίως με το θέατρο, ήταν αυτό που μου άρεσε, που σπούδασα και που ήθελα να κάνω. Έχω μία κόρη, τη Ματίλντα, είναι 24 ετών και έκανε πέρσι την πρακτική της στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες», περιέγραψε αρχικά η ηθοποιός.

«Έτυχε να ήμασταν μαζί εκείνο το μεσημέρι που ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ένιωσε μία αδιαθεσία. Έπρεπε να το ελέγξουμε, μήπως ήταν κάτι σοβαρό και επικίνδυνο αλλά δεν ήταν. Τώρα είναι μια χαρά, είναι ήρεμος στο σπίτι» ανέφερε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του ποινικολόγου.

- Advertisement -
Ad image

«Γνωριστήκαμε σε τραπέζι κοινών φίλων, το ένα έφερε το άλλο και είδαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε. Έτσι ξεκίνησε η σχέση μας, έχουμε κοινή πορεία σκέψης», απαντά η ηθοποιός για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Δεν είναι και ευχάριστο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, είναι όμως ένα θέμα πολύ προσωπικό τους και φαντάζομαι πως θα βρεθεί μια λύση. Προφανώς ο Αλέξανδρος λειτουργεί πυροσβεστικά ανάμεσά τους, όμως δεν μπορεί να έχει και άποψη. Αφορά εκείνες», σχολιάζει η Τζένη Οικονόμου για τη διαμάχη ανάμεσα στις δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, με φόντο το σπίτι της ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη.

«Έχουμε διαφορά ηλικίας, ύψους, χρωμάτων… έχουμε πολλές διαφορές γενικά. Όλα είναι υποκειμενικά», καταλήγει η Τζένη Οικονόμου για τα σχόλια που γράφονται και λέγονται περί διαφοράς ηλικίας με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Ο καθένας μπορεί να θεωρεί και να πιστεύει ότι θέλει και να φαντάζεται ότι του αρέσει και τον βολεύει, ωστόσο την αλήθεια την ξέρουν αυτοί που τη γνωρίζουν, αυτοί που πρέπει, και στην προκειμένη περίπτωση εγώ κι εκείνος και οι κοντινοί μας άνθρωποι. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή όλη αυτή η δημοσιότητα ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα και μη αναμενόμενο, σύμφωνα με τη δική μου αντίληψη, ωστόσο το αποδέχτηκα και είναι κάτι που έμαθα και μπορώ να το διαχειριστώ» είχε πει η Τζένη Οικονόμου πριν από λίγες μέρες, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

To άρθρο Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Γνωριστήκαμε σε τραπέζι κοινών φίλων, το ένα έφερε το άλλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 14 Μαρτίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται τον Μπρούνο Τσερέλα – Βίντεο με το μονόπετρο που της χάρισε

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Υρώ Μανέ: «Ο κόσμος κατάλαβε ότι η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν ένα καθαρό πλάσμα σ’ αυτόν τον χώρο»

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Κατερίνα Γερονικολού: Χαλαρές στιγμές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παραλία – Οι πόζες στο Instagram

7 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Μαρία Σολωμού: Πήγε σε συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και φιλήθηκε στο στόμα τον Αντίνοο Αλμπάνη

6 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?