City24.gr
Aa
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Reading: Βίσση, Ρέμος, Αργυρός, Γαρμπή, Φουρέιρα, Θεοδωρίδου «σιωπούν» στις 28 Φεβρουαρίου για τα 2 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη
Μοιράσου
City24.gr
Aa
Search
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • FOOD & DRINK
  • LIFE & STYLE
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • MAGAZINE
    • ΓΥΝΑΙΚΑ
    • ΑΝΔΡΑΣ
    • FUN TIME
    • GOSSIP
Have an existing account? Sign In
Follow US
City24.gr > LIFE & STYLE > Βίσση, Ρέμος, Αργυρός, Γαρμπή, Φουρέιρα, Θεοδωρίδου «σιωπούν» στις 28 Φεβρουαρίου για τα 2 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη
LIFE & STYLE

Βίσση, Ρέμος, Αργυρός, Γαρμπή, Φουρέιρα, Θεοδωρίδου «σιωπούν» στις 28 Φεβρουαρίου για τα 2 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη

Newsroom
Newsroom 21 Φεβρουαρίου 2025
Ενημερώθηκε 2025/02/21 at 12:10 ΠΜ
Μοιράσου
Μοιράσου

Η Αναστασία και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Άννα Βίσση, ο Χρήστος Μάστορας και η Ελένη Φουρέιρα

Την επόμενη Παρασκευή (28.02.2025) συμπληρώνονται δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι από την μετωπική σύγκρουση δύο τρένων και θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική απεργία ως φόρος τιμής στη μνήμη τους, ενώ και πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα «σιωπήσουν».

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ανακοινώσεις νυχτερινών μαγαζιών που θα παραμείνουν κλειστά για να τιμήσουν τη μνήμη των 57 αδικοχαμένων ψυχών που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη, μετά την χειρότερη σιδηροδρομική τραγωδία που γνώρισε η χώρα. Ένα από τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης που ανακοίνωσαν ότι αναστέλλεται η λειτουργία του για εκείνη την μέρα, είναι το Hotel Ermou στο οποίο εμφανίζεται η «απόλυτη» Άννα Βίσση.

Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδά  «απόλυτη» Άννα Βίσση, θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, που συμπληρώνονται 2 χρόνια από την εθνική τραγωδία με τα 57 θύματα στα Τέμπη.

- Advertisement -
Ad image

Στο ίδιο μοτίβο «θα κινηθούν» και τα μουσικά σχήματα μεγάλων καλλιτεχνών. Ανάμεσά τους είναι εκείνα του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή, της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Αναστασία και ο Χρήστος Μάστορας με την Ελένη Φουρέιρα.

Με ανάρτηση στο Instagram αναφέρουν ότι το μαγαζί δεν θα λειτουργήσει εκείνη την ημέρα ως φόρο τιμής για τα θύματα των Τεμπών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hotel Ερμού (@hotelermou)

«Το Hotel Ermou θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025 ως ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Δύο χρόνια μετά, τιμούμε τη μνήμη τους και στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες και τους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτή την ανείπωτη τραγωδία», έγραψε το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση, σε ανάρτησή του.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Αυτοκίνηση
Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Αυτοκίνηση

«Σας ενημερώνουμε ότι η Αυτοκίνηση θα παραμείνει κλειστή την προσεχή Παρασκευή. Δύο χρόνια μετά την θλιβερή επέτειο του δυστυχήματος στα Τέμπη, συμβάλλουμε και εμείς με την σιωπή μας στο εθνικό μας πένθος, αποτιόντας με αυτό τον τρόπο ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα και στις οικογένειές τους. Δεν θα σας ξεχάσουμε», έγραψε το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Έναστρον
Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Έναστρον

«Με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη, το «Έναστρον» θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Αυτή η κίνησή μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως φόρο τιμής στα 57 θύματα και έκφραση σεβασμού στις οικογένειές τους», έγραψε το νυχτερινό κέντρο Έναστρον στο οποίο εμφανίζονται οι Χρήστος Μάστορας και Ελένη Φουρέιρα.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Κέντρο Αθηνών
Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Κέντρο Αθηνών

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η επιχείρηση, σεβόμενοι την επέτειο των δύο χρόνων από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αποφάσισαν ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους, να μην λειτουργήσει το Κέντρο Αθηνών την Παρασκευή Φεβρουαρίου.

Το Κέντρο Αθηνών θα λειτουργήσει κανονικά το Σάββατο 1 Μαρτίου καθώς και κάθε Παρασκευή και Σάββατο», έγραψε το νυχτερινό μαγαζί Κέντρο Αθηνών.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Ακτή Πειραιώς
Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου Ακτή Πειραιώς

«Ως ένδειξη σεβασμού στην ημέρα μνήμης για την εθνική τραγωδία των Τεμπών, η Ακτή Πειραιώς θα παραμείνει κλειστή Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου», έγραψε το νυχτερινό κέντρο με το σχήμα Νατάσσα Θεοδωρίδου – Αναστασία.

 

To άρθρο Βίσση, Ρέμος, Αργυρός, Γαρμπή, Φουρέιρα, Θεοδωρίδου «σιωπούν» στις 28 Φεβρουαρίου για τα 2 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​Lifestyle – NewsIT Read More 

Newsroom 21 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

You Might Also Like

LIFE & STYLE

Ελευθερία Ελευθερίου: Έβαλε «φωτιά» στο Instagram με τις πόζες της με λεοπάρ μαγιό

12 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Καίτη Γαρμπή και Φοίβος: Η νέα τους συνεργασία με μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος και ντουέτα-έκπληξη

12 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Η Dua Lipa αρραβωνιάστηκε τον Callum Turner: «Είμαι ξετρελαμένη μαζί του»

12 Ιουνίου 2025
LIFE & STYLE

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναρπάζει με το νέο τραγούδι και video «Αχ Καρδιά Μου»

11 Ιουνίου 2025

City24.gr

  • Προβληθείτε στο City24.gr
  • Αποστολή Δελτίων Τύπου
  • Επικοινωνία
  • A.M. eMedia: 14483
City24.gr

© 2025 City24.gr. All Rights Reserved. Developed & Hosted by 19CLOUDS

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?