ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Δυο γυναίκες θέλησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους

Μια γυναίκα 56 χρόνων ενημέρωσε την γειτόνισσά της, ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από αερογέφυρα της Ν. Ιωνίας, ενώ ένα νεαρό κορίτσι 24 χρόνων μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών της επιχείρησε να βάλει τέλος πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Ευτυχώς και στις δυο περιπτώσεις η ανταπόκριση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ ήταν έγκαιρη και σωτήρια.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ, σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, μετά από κλήση γονέα, ότι η 24χρονη κόρη του είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, στο κέντρο του Βόλου και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό. Οι γονείς της νεαρής γυναίκας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να τη μεταπείσουν και επειδή δεν τα κατάφερναν, τηλεφώνησαν στο 100.

Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με τους γονείς έπεισαν την νεαρή γυναίκα, ότι αυτή η πράξη της δεν θα την ωφελούσε, την ηρέμησαν και έτσι έληξε ο συναγερμός.

Νωρίτερα της ίδιας ημέρας, κοντά στο μεσημέρι, σε μια άλλη γειτονιά και συγκεκριμένα στην Ν. Ιωνία του Βόλου,  ένα άλλο δράμα επρόκειτο να εκτυλιχθεί, όταν μια 56χρονη εξέφρασε σε γειτόνισσά της, την πρόθεση να αυτοκτονήσει πέφτοντας από αερογέφυρα στη Ν. Ιωνία. Η γειτόνισσα ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, για τον διάλογο που είχε με την άλλη γυναίκα, που φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα υγείας. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και την μετέφερε  στο Νοσοκομείο.

Πηγή ertnews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top