2 Ιουνίου 2023

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας Κοινότητας Καμένων Βούρλων, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ με ΦΠΑ, μεταξύ του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας «ΓΕΩΔΟΜΗ Α.Τ.Ε.», κ. Αθανάσιου Τσώμου.

Το έργο αφορά εργασίες που θα γίνουν σε οδούς εντός της Κοινότητας της Δημοτικής Ενότητας Καμένων Βούρλων, του Δήμου Καμένων Βούρλων, που υπέστησαν ζημιά από έκτακτα και έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως βροχοπτώσεις και πλημμύρες κατά τη διάρκεια του τελευταίου διαστήματος, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στις εργασίες οδοποιίας περιλαμβάνονται εργασίες φρεζαρίσματος του κατεστραμμένου οδοστρώματος, συγκολλητική επάλειψη και τέλος ασφαλτόστρωση με ασφαλτοτάπητα κυκλοφορίας συμπυκνωμένου πάχους 5cm. Η ασφαλτόστρωση θα διέπεται από τα οριζόμενα στην Π.Τ.Π. Α265.

Η έναρξη των εργασιών του έργου θα πραγματοποιηθεί άμεσα και η ολική προθεσμία κατασκευής του έχει καθοριστεί σε έξι μήνες. Μετά τη βεβαιωμένη περαίωση των εργασιών, η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να συντηρεί το έργο για διάστημα 15 μηνών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *